+387 (0)39 849 500Crnopod b.b., 88320 Ljubuški
header image

Ofenziva na kvalitetu na tržištu zamjenskih rezervnih dijelova

12. rujna 2019. Novosti

Ofenziva na kvalitetu na tržištu zamjenskih rezervnih dijelova

Vrhunski asortiman pojedinačnih komponenti i rješenja za popravak podvozja iz jednog izvora. Komponente upravljača i ovjesa, pogonska vratila i nosači amortizera, odsad zajedno s ležajevima kotača upotpunjuju ponudu u okviru FAG brenda. Dosljednost i visoka kvaliteta kroz cijeli raspon proizvoda.

Počevši od 1. lipnja 2019. godine, Schaeffler Automotive Aftermarket divizija proširuje ponudu FAG proizvoda s komponentama upravljača i ovjesa,  pogonskim vratilima i nosačima amortizera. Zajedno s postojećim programom ležajeva kotača, upotpunjena ponuda predstavlja vodeći asortiman rješenja za profesionalne popravke podvozja vozila. Ovaj je potez nastavak strateškog pristupa s naglaskom na sustavnu kontrolu kvalitete i to osobito kroz procese odabira materijala, razvoja te same proizvodnje i prilagodbe rješenja za popravak – što se u konačnici odražava kroz kvalitetu svih Schaeffler proizvoda na tržištu zamjenskih rezervnih dijelova. “Korištenjem inovativnih tehnologija za brtvljenje te visoko-učinkovitih premaza za

poboljšanje izdržljivosti materijala, nudimo dosljednost i visoku kvalitetu kroz cijeli naš portfelj.”, riječi su dr. Roberta Felgera, predsjednika odjela za istraživanje i razvoj te rukovođenje proizvodnim grupama unutar Schaeffler Automotive Aftermarket divizije. “Svaka pojedinačna komponenta, svaki i najsitniji detalj razvijeni su i testirani u skladu sa Schaeffler standardima kvalitete.” Zapravo, s brendom FAG, tvrtka posjeduje više od 130 godina iskustva u razvoju i proizvodnji sastavnih dijelova i sklopova podvozja za primjenu u prvoj ugradnji (OE). S proizvodima poput aktivnih električkih stabilizatora i pametnih upravljačko-skretnih modula, Schaeffler aktivno ulaže i u razvoj tehnologija budućnosti. Dodatna značajka u nizu Schaeffler

koncepta kvalitete je omogućavanje izvođenja učinkovitih i pouzdanih popravaka u neovisnim servisnim radionicama. Kao odgovor na zahtjeve servisera i s fokusom na ponudu dijelova za sva europska vozila, osobita je pažnja posvećena povećanju dodatne vrijednosti Schaeffler proizvoda, i to opremanjem dodacima u vidu pratećeg pribora. FAG rješenja za popravke sadrže sve potrebne komponente kao i sve potrebne sitne dijelove, poput podloški, vijaka i matica – također u vrhunskoj kvaliteti. Na taj se način korisnici naših proizvoda mogu osloniti na dosljednost i visoku kvalitetu svih popravaka sigurnosno relevantnih komponenti upravljača i ovjesa – u pogledu samih dijelova i nesmetanog tijeka servisnih zahvata.

Dostupno u sklopu FAG brenda početkom lipnja: Rješenja za popravak vilica i oscilirajućih ramena sa svim potrebnim priborom – za pouzdane i učinkovite popravke podvozja.

Zahvaljujući odabiru kvalitetnih elastomerskih materijala za zaštitne gume i cinčanju površina, FAG komponente upravljača odlikuje visok stupanj antikorozivne zaštite i otpornosti na vanjske utjecaje poput vrućine i hladnoće te izloženosti česticama prljavštine i vlage.