+387 (0)39 849 500Crnopod b.b., 88320 Ljubuški

Istaknuti modeli

HK winter_504x238cm_RS

Za kupce Hankook premium i Laufenn zimskih guma za sezonu 2022/2023 Nuić autodijelovi u suradnji s Hankookom i podbrendom Laufennom pripremili su široku ponudu zimskih guma.

Automobilske gume renomirane robne marke Hankook, postale su sinonim kvalitete u svijetu auto guma. Osim što redovno osvajaju odlične ocjene na Europskim i svjetskim testovima, ostvaruju sve veću zastupljenost i kao tvornička oprema za vodeće svjetske marke automobila, uključujući i one premium klase poput Mercedesa, Audija, BMW-a i drugih.

Nuić Autodijelovi i ove godine potrudili su se ponuditi vam širok izbor guma. Sve što trebate je ispuniti obrazac zatraži ponudu guma i naši operateri će vam ponuditi najbolje gume za vaš automobil te preporučiti najbližu poslovnicu za preuzimanje i montažu po izboru.

Istaknuti modeli Hankook

W462_hover
rs3
Najnovija tehnologija zimskih guma. Poboljšane performanse koje omogućuju duži vijek trajanja i odlično prijanjanje na snijegu i ledu. Uz fleksibilno upravljanje moguća je sigurna i ugodna vožnja, čak i u uvjetima niske temperature. Odlične ocijene na autotestovima.
W330_hover
evo3
Prilagođena tehnologija aqua pine, pruža iznimne performanse kočenja bez gubitka elastičnosti gume čak i pri ekstremno hladnom vremenu.
Uzorak u obliku slova V učinkovito pomaže u raspodjeli vode u stranu, poboljšavajući performanse prijanjanja na mokre površine.
W330A_hover
x3
SUV zimska guma – Prilagođena tehnologija aqua pine, pruža iznimne performanse kočenja bez gubitka elastičnosti gume čak i pri ekstremno hladnom vremenu.
Poboljšane performanse prijanjanja na mokre površine.

Istaknuti modeli Laufenn

Laufen web

Laufenn zimska guma, najnoviji model na tržištu. I fit + zimska guma koja oduševljava korisnike svojom kvalitetom i dugotrajnosti s odličnom cijenom u svojoj kategoriji.

Laufenn kao podbrend Hankooka prati svjetske inovacije i razvija vrhunske performanse automobilskih guma kako ljetnih tako i zimskih.
Laufenn je sve češće izbor naših kupaca, prva kupnja često je osnovana odličnom cijenom, no nakon što guma iskaže svoje performanse ostaje jedini izbor.
Laufenn I FIT Plus nalazi se na 62. mjestu od 802 zimske gume na temelju rezultata testova koje su proveli Autobild 2021, Autobild 2022 i druge organizacije.
i fit +

ZATRAŽI PONUDU GUMA    MAPA POSLOVNICA I PARTNERA

    banner za stranicu