+387 (0)39 849 500Crnopod b.b., 88320 Ljubuški
8. prosinca 2020. Nekategorizirano

Iskoristite akcijsku ponudu od 20% popusta na cijelu grupu robne marke MOTAQUIP.

 

Motaquip je dobavljač automobilskih dijelova s jedinstvenom poviješću stvorenom u srcu automobilske industrije Ujedinjenog Kraljevstva prije više od tri desetljeća.

Asortiman proizvoda obuhvaća deset različitih grupa koje pokrivaju niz vrhunskih zamjenskih autodijelova, ulja, tekućina i osnove radionica u uslužnim sektorima.

U našoj ponudi izdvajamo četiri grupe autodijelova :

KOČENJE

Pristupom ekskluzivnoj tehnologiji i proizvodnim pogonima svjetske klase, Motaquip kočiona serija najnovije generacije uistinu je jedinstvena.

Dizajniran da upotpuni i zaštiti originalnu opremu vozila, Motaquip-ov opseg kočenja sadrži ekskluzivno razvijene materijale za trenje i niz robusnih

dijelova. Koristeći vrhunske sirovine i Motaquipove najsuvremenije proizvodne pogone, Motaquip jamči:

  • Vrhunsku izvedbu
  • Konzistentnu izvedbu kroz životni vijek proizvoda
  • Glatku i tihu snagu zaustavljanja.

 


ELEKTRIČNI DIJELOVI 

S najnovijom generacijom baterija, žarulja, upravljanja motorom i tehnologijom komponenata za paljenje, Motaquip-ov električni opseg pruža uistinu iznimne performanse.

Uz besprijekorno visoke standarde implementirane od ploče za crtanje pa sve do ispitivanja proizvoda, Motaquip-ova električna oprema predstavlja vrhunac pouzdanosti u

sektoru električnih dijelova. Uz vozila koja sve više ovise o točnosti i pouzdanosti električne opreme, Motaquip asortiman pruža profesionalcima potpuno povjerenje

u savršenu integraciju i performanse.

 

 


UPRAVLJANJE I OVJES

Proizvedeni isključivo u Europi, Motaquip-ovi proizvodi za upravljanje i ovjes pružaju reaktivno i uravnoteženo iskustvo vožnje koje vozači traže.

Asortiman vraća originalne karakteristike upravljanja vozilom zahvaljujući vrhunskim građevinskim materijalima, zglobovima kalibriranim zatezanjem i visokokvalitetnim podmazivanjima i pokrivačima od prašine.

Izgrađen za izvedbu u najzahtjevnijim uvjetima i u vozilima s velikim okretnim momentom, sveobuhvatan raspon upravljanja i ovjesa integrira se i savršeno funkcionira s originalnom opremom svake aplikacije.

 

 

 

 

 


FILTERI 

Motaquip-ov asortiman filtera nalazi se u prvom planu tehnološkog napretka i performansi.

Koristeći najnoviju generaciju filtracijskih medija, Motaquip osigurava gotovo savršenu čistoću zraka, ulja i goriva kako bi omogućio maksimalnu razinu performansi i užitka u vožnji.

Motaquip se specijalizirao za automobilsku filtraciju od osnutka 1981. godine, i dok je tehnologija napredovala, predanost postavljanju mjerila za performanse nakon prodaje ostaje i dalje.

Pedantno dizajnirani da izdrže pritiske, zahtjeve i temperaturne oscilacije modernih motora, Motaquip filtri predstavljaju vrhunac integracije, performansi i pouzdanosti vozila.

 

 

 

 

Popuste možete ostvariti u svim Nuić servisima.