+387 (0)39 849 500Crnopod b.b., 88320 Ljubuški

Istaknuti modeli

Plakat_AkcijagumaB2 (1200 × 700 mm)

Za kupce Hankook premium i Laufenn ljetnih guma za sezonu 2022/2023 Nuić autodijelovi u suradnji s Hankookom pripremili su ODLIČNE POPUSTE OD 25% na ljetne gume uz prigodne poklone.🥳

Automobilske gume renomirane robne marke Hankook, postale su sinonim kvalitete u svijetu auto guma. Osim što redovno osvajaju odlične ocjene na Europskim i svjetskim testovima, ostvaruju sve veću zastupljenost i kao tvornička oprema za vodeće svjetske marke automobila, uključujući i one premium klase poput Mercedesa, Audija, BMW-a i drugih.

Nuić Autodijelovi i ove godine potrudili su se ponuditi vam širok izbor guma. Sve što trebate je ispuniti obrazac zatraži ponudu guma i naši operateri će vam ponuditi najbolje gume za vaš automobil te preporučiti najbližu poslovnicu za preuzimanje i montažu po izboru.

Istaknuti modeli

ventuns-prime-4

Razvijen za postizanje savršene ravnoteže između performansi i udobnosti, sigurnosti i ekološke prihvatljivosti, Ventus Prime3 je najnoviji vodeći brod premium udobnosti uspješne Ventus linije Hankooka.

ventus-prime-4

Hankook Ventus Prime 4 bi trebao poboljšati svog uspješnog i nagrađivanog prethodnika u područjima kilometraže, otpora kotrljanja, upravljanja na suhom i profinjenosti. AutoBild ocjena “IZVRSNO”

Kinergy_eco2

Najnovija generacija guma Kinergy – iznimno ekološki prihvatljiva i ekonomična ljetna guma razvijena je imajući na umu potrebe modernih malih, kompaktnih i vozila srednje klase. Jedan od favorita naših kupaca.

ZATRAŽI PONUDU GUMA  MAPA POSLOVNICA I PARTNERA

  Ventus Prime 4 ocjena " IZVRSNO" u veliko AutoBild natjecanju

  Ove godine Hankook model gume Ventus Prime 4 ostvario je ocjenu “IZVRSNO” u velikom Auto Bild testu ljetnih guma!🎉🎉

  Ventus Prime 4 model ljetne gume pokazao je svoju izvrsnost u performansama kočenja na mokrim i suhim cestama! 💯

  Ponudu ljetnih guma za vaš automobil potražite u Nuić autodijelovima!

  Untitled design (1)