+387 (0)39 849 500Crnopod b.b., 88320 Ljubuški
12. listopada 2020. Novosti

 LAUFENN – vrijednost, kvaliteta i stil

 

Marka Laufenn nudi potrošačima koji traže vrijednost, kvalitetu i stil široku paletu kvalitetnih proizvoda kako bi udovoljili različitim uvjetima vožnje.

Laufenn linija lansirana na europsko tržište 2015. godine, nastala je u potrazi za jednostavnošću i orijentirana je na pouzdane performanse i atraktivno iskustvo vožnje. Laufenn se usredotočuje na osnove i glavne funkcije gume kako bi kupcima ponudio široku paletu praktičnih proizvoda pogodnih za širok raspon različitih životnih stilova i potreba, uključujući radijalne gume visokih performansi za osobna vozila, SUV-ove i lagane kamione za ljeto i zimu.

Kao nova robna marka Hankook Tyre, Laufenn pruža pouzdanu kvalitetu i izvanrednu uslugu od istraživanja i razvoja do proizvodnje, kao i predanu uslugu nakon prodaje s opsežnim jamstvom pod okriljem velike grupe tvrtki.

Godine 2020. marka Laufenn dodatno se proširuje i sada također uključuje široku paletu guma za autobuse i kamione koji pokrivaju sve bitne zahtjeve tržišta u atraktivnom omjeru cijene i performansi. Ova potpuno nova marka predstavlja i simboličku i opipljivu točku za viziju Hankook Tire-a o rastu na globalnom automobilskom tržištu.

LAUFENN je službeni partner Europe League

“Iz naše duboko ukorijenjene posvećenosti postizanju napretka u vožnji za naše kupce širom svijeta, posebno smo razvili liniju proizvoda Laufenn kako bismo kombinirali vrijednost s čvrstim osnovama, stabilnim performansama i stilom”, rekao je gospodin Hyun Bum Cho, glavni direktor marketinga i glavni korporativni direktor Službeni direktor (CMO i CCMO) Hankook Tire.

Slike dostupnih zimskih modela Laufenn marke

Cilj tvrtke Laufenn je pružiti  potrošačima koji cijene omjer kvalitete dobro zaokruženu paletu kvalitetnih proizvoda koji odgovaraju raznim životnim potrebama kroz pravodobne nadogradnje i poboljšanja performansi guma.

Laufenn gume trenutno nude pet linija proizvoda:

-S FIT EQ (ljetne gume za osobne automobile za segmente performansi od 15 do 19 inča),-
-G FIT EQ (ljetne gume za osobna vozila za touring segment od 13 do 17 inča) ,
-X FIT VAN (ljetne gume za SUV / kombi segment od 14 do 16 inča),
-i FIT (putnički / SUV zimski pneumatici  zapadne i srednje Europe od 13 do 18 inča) i
-i FIT ICE  automobilske / SUV zimske gume za Skandinaviju / Rusiju od 13 do 18 inča).