+387 (0)39 849 500Crnopod b.b., 88320 Ljubuški

Istaknuti modeli

Hankook ljetne gume Nuic servis

Proljeće je vrijeme za nove početke i sigurnu vožnju!
U Nuic servisima – u čekaju vas vrhunski brendovi ljetnih guma Hankook i Laufenn, koji su dokazali svoju kvalitetu na brojnim testovima guma te kao prvi izbor ugradnje renomirani marki vozila!

HANKOOK GUME NA POBJEDNIČKOM POSTOLJU☀️ Auto Zeitung Sommerreifen-Test 2024
Klasične ljetne gume ne moraju uvijek biti sportske. U testu ljetnih guma Auto Zeitung za 2024. testirano je devet trenutnih touring profila kojima je cilj osvojiti bodove udobnošću, energetskom učinkovitošću i sigurnošću.

Model ljetnih guma Hankook Ventus S1 evo³ ostvario je visoko treće mjesto, a posebno dobre ocjene dobio je za prijanjanje i ravnotežu u mokrim i suhim disciplinama!💪💪

Tu su još nagrade na prestižnim međunarodnim natjecanjima poput nagrade "Red Dot" za dizajn, "iF Design Award" za svoje inovativne koncepte guma te nagrade za kvalitetu poput "Good Design" nagrade za kvalitetu i dizajn proizvoda.

Hankook gume Nuic servis visoke ocijene

Nuić Autodijelovi i ove godine potrudili su se ponuditi vam širok izbor auto guma. Sve što trebate je ispuniti obrazac zatraži ponudu guma i naši operateri će vam ponuditi najbolje gume za vaš automobil te preporučiti najbližu poslovnicu za preuzimanje i montažu po izboru.

Ljetne ili cjelogodišnje gume?

laufenn cjelogodišnje

Laufenn G FIT 4S certificiran je oznakom 3PMSF (3 Peak Mountain Snowflake) uobičajenom za cjelogodišnje gume na europskim cestama. U početku je lansiran u Europi s dostupnim veličinama od 13 do 18 inča u širini gaznoga sloja od 155 do 235 mm i omjerima širine i visine od serije 80 do 40.

Laufenn G FIT 4S ima proširene utore i silikatnu smjesu visokog prianjanja kako bi se osigurala stabilna vožnja u različitim temperaturnim rasponima koji se redovito pojavljuju u Europi.
Novi Laufenn G FIT 4S razvijen je za vozače koji vode računa o cijeni i traže sigurnu vožnju tijekom svih godišnjih doba u urbanim područjima i nizinama, izbjegavajući promjenu guma 2 puta godišnje iz više razloga.
Hankook kao prva ugradnja Nuic

ZATRAŽI PONUDU GUMA  MAPA POSLOVNICA I PARTNERA

  Novi Laufenn G FIT 4S razvijen je za vozače koji vode računa o cijeni i traže sigurnu vožnju tijekom svih godišnjih doba u urbanim područjima i nizinama, izbjegavajući promjenu guma 2 puta godišnje iz više razloga

  S FIT EQ+ Laufenn- Ljetna auto guma ultra visokih performansi – Brend by Hankook
  Glavne značajke:
  📎 Pouzdana ljetna izvedba
  📎 Kočenje i upravljanje na mokrom
  📎 Udobnost
  📎 Asimetrični dizajn gaznoga sloja
  📎 Velika kilometraža i dug životni vijek gaznoga sloja