+387 (0)39 849 500Crnopod b.b., 88320 Ljubuški

Istaknuti modeli

ljetne gume

Tražite ljetne gume? Uzmite kontrolu nad svojim putovanjima ovog ljeta s Hankook ljetnim gumama.
Od savršenog prianjanja na suhoj i mokroj podlozi do udobne vožnje i smanjene potrošnje goriva, Hankook ljetne gume nude vrhunske performanse za vaše vozilo.

Kao jedan od vodećih svjetskih proizvođača auto guma, Hankook se može pohvaliti brojnim priznanjima i nagradama.

Primjerice, Hankook gume osvojile su nagrade na prestižnim međunarodnim natjecanjima poput nagrade "Red Dot" za dizajn, "iF Design Award" za svoje inovativne koncepte guma te nagrade za kvalitetu poput "Good Design" nagrade za kvalitetu i dizajn proizvoda.

Osim Auto Bild testa, Hankook dobiva i druge nagrade i priznanja na mnogim neovisnim testovima guma, kao što su ADAC testovi i testovi magazina Tire Rack. Kvaliteta je neosporna, na vama je izbor.

Nuić Autodijelovi i ove godine potrudili su se ponuditi vam širok izbor auto guma. Sve što trebate je ispuniti obrazac zatraži ponudu guma i naši operateri će vam ponuditi najbolje gume za vaš automobil te preporučiti najbližu poslovnicu za preuzimanje i montažu po izboru.

Biraj između najboljih Hankook modela

Hankook ventus prime 4 ljetna guma
ventus prime 4 nuic
Optimalna kontrola i ugodna vožnja
Karakteristična zig zag šara omogućuje odličnu izvedbu na suhom jer povećava silu trenja bloka u skladu s deformacijama, minimizira utjecaj mokre podloge. Uzastopno nagrađivani model gume od strane renomiranih procjenitelja.
Ventus-Prime-3_-nuic
Predlozak-za-logo_ventus-prime
Savršen balans između performasi, komfora i sigurnosti.
Sve dubine utora su dizajnirane prema njihovom položaju za optimiziranu krutost. Minimiziran kompromis između performansi na suhom i mokrom kako bi se osigurala ravnoteža oba. 
all season nuic
Predlozak-za-logo_kinergy
Pametan izbor za vozača i okoliš
Ljetna automobilska guma dostupna u velikom broju dimenzija, ističe se odličnim prijanjanjem na mokru podlogu, odlikuje je detaljan dizajn blokova koji reducira stvaranje buke. Optimalna cijena i performansa.

Ljetne ili cjelogodišnje? Koji je tvoj izbor?

laufenn cjelogodišnje

Laufenn G FIT 4S certificiran je oznakom 3PMSF (3 Peak Mountain Snowflake) uobičajenom za cjelogodišnje gume na europskim cestama. U početku je lansiran u Europi s dostupnim veličinama od 13 do 18 inča u širini gaznoga sloja od 155 do 235 mm i omjerima širine i visine od serije 80 do 40.

Laufenn G FIT 4S ima proširene utore i silikatnu smjesu visokog prianjanja kako bi se osigurala stabilna vožnja u različitim temperaturnim rasponima koji se redovito pojavljuju u Europi.
Novi Laufenn G FIT 4S razvijen je za vozače koji vode računa o cijeni i traže sigurnu vožnju tijekom svih godišnjih doba u urbanim područjima i nizinama, izbjegavajući promjenu guma 2 puta godišnje iz više razloga.
ALL SEASON LAUFENN

ZATRAŽI PONUDU GUMA    MAPA POSLOVNICA I PARTNERA